Informatiecentrum A4

Er is in het informatiecentrum van alles te zien en te horen over de A4 tussen Delft en Schiedam. U komt meer te weten over de geschiedenis, de bouwmethoden en het eindbeeld van de weg. Vanaf de uitkijkheuvel kunt u de werkzaamheden op het bouwterrein overzien.

Voor meer informatie over het project de A4 Delft-Schiedam kunt u hier lezen. Alles over het informatiecentrum is hier te lezen.

Adres: Woudweg 25 - 3123 KB Schiedam
Telefoonnummer: 06 31 00 18 93

Vanuit Delft

Met de auto:
In de Delftse wijk Abtswoude neemt u de weg Abtswoude richting Schiedam. Deze weg loopt over in de Harreweg. Sla na ongeveer 3,5 km rechtsaf de Woudweg in. Na 1,3 km rijdt u over het tracé van de A4 heen. Meteen hierna slaat u linksaf de parkeerplaats van het Informatiecentrum op.

Met het openbaar vervoer / lopend:
U neemt vanuit Delft de trein naar station Schiedam Centrum. Daar neemt u tramlijn 21 richting Woudhoek en stapt u uit bij halte Harreweg. Vervolgens loopt u een stukje terug en slaat u rechtsaf de Harreweg in. Na ongeveer 3 minuten lopen slaat u linksaf de Woudweg in. Vervolg deze weg totdat u het tracé van de A4 oversteekt en aan uw linkerhand de parkeerplaats van het Informatiecentrum ziet.

Vanuit Schiedam

Met de auto:
In de Schiedamse wijk Woudhoek neemt u de Harreweg richting Delft en slaat u na 1 km linksaf de Woudweg in. Na 1,3 km rijdt u over het tracé van de A4 heen. Meteen hierna slaat u linksaf de parkeerplaats van het Informatiecentrum op.

Met het openbaar vervoer / lopend:
U neemt tramlijn 21 richting Woudhoek en stapt uit bij halte Harreweg. Vervolgens loopt u een stukje terug en slaat u rechtsaf de Harreweg in.  Na ongeveer 3 minuten lopen slaat u linksaf de Woudweg in. Vervolg deze weg totdat u het tracé van de A4 oversteekt en aan uw linkerhand de parkeerplaats van het Informatiecentrum ziet.

Vanuit Vlaardingen

Met de auto:
In de wijk Holy-Noord neemt u de Holyweg bij de begraafplaats Holy. Vervolgens rijdt u richting Schiedam. Bij het eerstvolgende kruispunt neemt u schuin rechts de Woudweg. Voordat u het tracé van de A4 overrijdt rijdt u rechtsaf het parkeerterrein van het Informatiecentrum op.

Met het openbaar vervoer / lopend:
U neemt buslijn 56 richting Holy-Noord en stapt uit bij de eindhalte begraafplaats Holy. Vervolgens loopt u daar via de Holyweg richting Schipluiden. Bij het eerstvolgende kruispunt na ongeveer 5 minuten neemt u schuin rechts de Woudweg. Vervolg deze weg totdat u aan uw rechterhand de parkeerplaats van het Informatiecentrum ziet.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017