Weekendafsluiting A4 tussen Delft en Den Hoorn

do 20 aug 2015

Weggebruikers moeten rekening houden met enkele minuten extra reistijd in verband met omleidingsroutes.

In verband met de aanleg van de snelweg A4 Delft–Schiedam is de A4 tussen Delft en Den Hoorn vanaf vrijdag 21 augustus 21:00 uur tot maandag 24 augustus 05:00 uur en vrijdag 28 augustus 21:00 uur tot maandag 31 augustus 05:00 uur afgesloten. De op- en afritten Den Hoorn (13) en Delft (14) zijn niet bereikbaar. De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de aansluiting van het oude deel A4 met het nieuwe gedeelte richting Schiedam en de nieuwe af- en oprit Delft (14) op de Abtrechtseweg - N470. Een omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven.

Een bereikbaar en leefbaar Nederland
De A4 is een belangrijke Noord – Zuid route in de Randstad. Voor een betere bereikbaarheid legt Rijkswaterstaat de A4 Delft Schiedam aan. Dit zorgt voor minder verkeer op de A13 tussen Rotterdam - Den  Haag en op het regionale wegennet van Delft, Midden-Delfland, Lansingerland en het Westland.

Komende vanuit Delft ligt de nieuwe snelweg circa 1 kilometer lang op maaiveld hoogte. Daarna wordt de weg over een lengte van circa 2,6 kilometer half verdiept aangelegd. Hierna volgt 1,4 kilometer verdiepte weg tot aan de bebouwing bij Vlaardingen en Schiedam. Daar gaat de snelweg omhoog om uit te komen in een landtunnel van 2 kilometer. Hierna kruist de A4 het knooppunt Kethelplein om vervolgens aan te sluiten op de bestaande A4 en A20.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Meer informatie over het project A4 Delft Schiedam via de website www.a4delftschiedam.nl. U blijft op de hoogte van de wegwerkzaamheden via: www.vanAnaarBeter.nl of 0800-8002 (gratis).

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017