Unieke ervaring: A Run 4 Fun, hardlopen op de snelweg

wo 2 dec 2015

Provincie Zuid-Holland organiseert op zaterdag 12 december A Run 4 Fun, een uniek hardloopevent op de A4 Delft-Schiedam. Om precies 10.00u wordt het startschot gegeven. Hardlopers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 km over het gloednieuwe asfalt. A Run 4 Fun maakt deel uit van Publieksdag A4 die wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie A4all. Na de run is van 12.00 tot 16.00u het meest besproken stukje snelweg van Nederland voor de allerlaatste keer open voor wandelaars, fietsers en ander belangstellenden. De A4 Delft-Schiedam gaat binnenkort open voor het wegverkeer.

Voor runners wordt A Run 4 Fun een belevenis om nooit te vergeten. Wie meedoet, wordt gevraagd op zaterdag 12 december uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn bij de start & finish, de tunnelmond ter hoogte van het informatiecentrum Delft-Schiedam, Woudweg 25 in Schiedam. Met de fiets is het informatiecentrum gemakkelijk te bereiken. Met de auto is dat niet mogelijk. Deelnemers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein van Rijkswaterstraat, Derde Werelddreef 1, Delft. Vanaf het parkeerterrein rijden pendelbussen van en naar het informatiecentrum. Ter plekke zijn er geen omkleed- en opbergfaciliteiten. Inschrijven voor A Run 4 Fun is niet nodig, maar u mag wel laten weten of u komt via iods@pzh.nlLet op: publiek mag deze dag alleen te voet of met de fiets het tracé op. Skeeleren, skaten en dergelijke zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie pendelbussen

Indien u met de auto komt moet u parkeren bij het parkeerterrein Rijkswaterstraat, Derde Werelddreef 1, Delft. U kunt niet met de auto bij het informatiecentrum komen. Vanaf het parkeerterrein rijden vanaf 09.00 uur gedurende de gehele publieksdag pendelbussen van en naar het informatiecentrum. De rit duurt ongeveer 10 minuten. Zorg dat u op tijd aanwezig bent in verband met drukte. Aangeraden wordt om lopend of met de fiets naar het informatiecentrum te komen.

IODS

Provincie Zuid-Holland organiseert A Run 4 Fun omdat zij een sleutelrol vervult in het programma IODS, de Integrale Ontwikkeling tussen Delft en Schiedam. Dankzij dat programma is er gelijk met de realisatie van de A4 Delft-Schiedam geïnvesteerd in Midden-Delfland en omgeving als het gaat om landschap, natuur en recreatie.  

A Run 4 Fun

Datum:           12 december 2015

Tijdstip:          Start 10.00 uur, uiterlijk 9.45 uur aanwezig

Locatie:           Woudweg 25, Schiedam (alleen per fiets bereikbaar)

De start vindt plaats bij de tunnelmond op de A4 ter hoogte van het informatiecentrum Delft-Schiedam. Hier kunt u niet met de auto komen. Op locatie zijn geen omkleed- en opbergmogelijkheden.

Voorlopig programma Publieksdag A4

Hieronder treft u het programma van de dag. Let op: het tracé is voor niet-hardlopers pas vanaf 12.00 uur beschikbaar.

Locatie

Woudweg 25, Schiedam (alleen per fiets bereikbaar).

Indien u met de auto komt moet u parkeren bij het parkeerterrein Rijkswaterstraat, Derde Werelddreef 1, Delft. Vanaf het parkeerterrein rijden pendelbussen van en naar het informatiecentrum. U kunt niet met de auto bij het informatiecentrum komen.

Download onderstaande poster en hang 'm op!

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017