Tipje van de sluier Park A4!

di 24 mrt 2015

Het Park A4 tekent zich langzaam maar zeker af. De contouren liggen er al. Aannemingscombinatie A4all heeft de werkzaamheden aan het casco afgerond. De schetsontwerpen voor de invulling van het Park A4 zijn op een haar na gereed. Klankbordgroepen met betrokkenen, omwonenden en sportverenigingen hebben de plannen al uit en te na bekeken en beoordeeld. Binnenkort kan het concept naar buiten. In de nieuwsbrief 'Schiedam in beweging' licht Gemeente Schiedam alvast een tipje van de sluier op.

Landschapsarchitect Judith de Koster en architect Jim de Koning vertellen over hun ervaringen met deze opdracht. Behalve impressies van Park A4 staan in deze nieuwsbrief ook luchtfoto’s die zijn gemaakt vanuit een drone!
Wilt u meer informatie of eens praten over de plannen van het programma ‘Schiedam in Beweging’? Het projectteam is op verschillende manieren bereikbaar. Stuur een e-mail naar schiedaminbeweging@schiedam.nl, volg ze op twitter #sdaminbeweging of kom eens vrijblijvend langs op vrijdagmiddag in geriatrisch centrum DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35. Tussen 13.30 en 16.00 uur is het projectteam hier aanwezig.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Gemeente Schiedam.

Hier vindt u de nieuwsbrief 'Schiedam in beweging'.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017