Opening eco-aquaduct A4 Delft-Schiedam

vr 29 mei 2015

Op zaterdag 13 juni a.s. wordt het eco-aquaduct A4 Delft-Schiedam officieel geopend. Rijkswaterstaat nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze opening. De opening is om 10.15 uur.

Het eco-aquaduct A4 is een toonaangevend voorbeeld van de landschappelijke inpassing van de rijksweg A4 Delft-Schiedam in de omgeving van Midden-Delfland. Het is onderdeel van het programma ‘Integrale Ontwikkeling tussen Delft en Schiedam (IODS)’, waarmee naast de aanleg van rijksweg A4 Delft-Schiedam is geïnvesteerd in de kwaliteit van  Midden-Delfland en het stedelijk gebied tussen Schiedam en Vlaardingen. Het nieuwe eco-aquaduct is hier onderdeel van.

Bestuurders van Rijkswaterstaat, aannemerscombinatie A4all, provincie Zuid-Holland, gemeenten Midden-Delfland en Schiedam, Natuurmonumenten en het Hoogheemraadschap zullen het nieuwe eco-aquaduct openen.

Dag van de bouw
De opening van het eco-aquaduct vindt plaats tijdens de Dag van de bouw. Op deze dag openen Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie A4all de bouwplaats van de A4 Delft-Schiedam voor publiek van 10.00 tot 15.00 uur. Ook zijn IODS partijen deze dag aanwezig met informatie over hun inzet in de omgeving van Midden-Delfland.

Bereikbaarheid
Vanwege de te verwachten drukte is het informatiecentrum A4 Delft-Schiedam zaterdag 13 juni a.s. alleen bereikbaar voor wandelaars, fietsers en mindervaliden.
Met de auto en het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid en de gratis pendelbussen bij metrostation Vijfsluizen in Schiedam. De pendelbussen brengen u in circa 10 minuten naar de bouwplaats. Vanaf de start van de bouwplaats is het circa 15 minuten lopen naar het eco-aquaduct.

Het eco-aquaduct is onderdeel van het bouwterrein A4 Delft-Schiedam en ligt in een natuurlijke omgeving. Houd hier rekening mee. 

Meer informatie
Meer informatie vindt u op www.a4delft-schiedam.nl 

Nieuws
Het bericht is ook geplaatst op Westlanders.

 

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017