Foto's A Run 4 Fun online te bekijken!

wo 27 jan 2016

Funny foto's (161 stuks) van het unieke hardloopevent 'A Run 4 Fun' dat werd gehouden op de A4 Delft-Schiedam op 12 december 2015!

Facebookpagina Provincie Zuid-Holland 

Flickr A Run 4 Fun

Heeft u zelf nog leuke of mooie foto's van A Run 4 Fun dan mag u deze mailen naar iods@pzh.nl 

Ook op YouTube zijn er veel leuke impressies van de Publieksdag A4 te vinden:

Publieksdag A4 met A Run 4 Fun

Provincie Zuid-Holland organiseert op zaterdag 12 december A Run 4 Fun, een uniek hardloopevent op de A4 Delft-Schiedam. Om precies 10.00u wordt het startschot gegeven. Hardlopers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 km over het gloednieuwe asfalt. A Run 4 Fun maakt deel uit van Publieksdag A4 die wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie A4all. Na de run is van 12.00 tot 16.00u het meest besproken stukje snelweg van Nederland voor de allerlaatste keer open voor wandelaars, fietsers en ander belangstellenden. De A4 Delft-Schiedam gaat binnenkort open voor het wegverkeer.

Voor runners wordt A Run 4 Fun een belevenis om nooit te vergeten. Wie meedoet, wordt gevraagd op zaterdag 12 december uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn bij de start & finish, de tunnelmond ter hoogte van het informatiecentrum Delft-Schiedam, Woudweg 25 in Schiedam. Met de fiets is het informatiecentrum gemakkelijk te bereiken. Met de auto is dat niet mogelijk. Deelnemers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein van Rijkswaterstraat, Derde Werelddreef 1, Delft. Vanaf het parkeerterrein rijden pendelbussen van en naar het informatiecentrum. Ter plekke zijn er geen omkleed- en opbergfaciliteiten. Inschrijven voor A Run 4 Fun is niet nodig, maar u mag wel laten weten of u komt via iods@pzh.nl. Let op: publiek mag deze dag alleen te voet of met de fiets het tracé op. Skeeleren, skaten en dergelijke zijn niet toegestaan.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017