900 km wandelroutenetwerk Hof van Delfland

di 20 okt 2015

900 km wandelroutes langs de mooiste plekjes in de steden, langs het strand en het open groene landschap van Delfland: dat is het wandelroutenetwerk Hof van Delfland. In de zomer van 2015 wordt de laatste hand gelegd aan dit netwerk tussen Rotterdam, Den Haag, Hoek van Holland en Zoetermeer. Het netwerk loopt straks door 14 gemeenten en verbindt stad en land.

Het wandelroutenetwerk werkt volgens een 'knooppuntensysteem'. Al lopend, of via een digitale routeplanner of een app, kan iedereen makkelijk zijn eigen ideale route langs de knooppunten samenstellen. 540 nieuwe routepalen en 110 nieuwe informatiepanelen wijzen de wandelaar vanaf  medio september 2015 de weg langs de mooiste plekjes in de regio. 

Wandelkrant

Vanaf medio september 2015 is op diverse openbare plaatsen de gratis wandelkrant beschikbaar. Deze geeft meer informatie over highlights langs het wandelroutenetwerk Hof van Delfland. Ook worden diverse themaroutes uitgelicht. Bekijk hier de wandelkrant.

Bron: Heerlijk Buiten

 

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017