Themadag ‘Knooppunt Kethelplein’ op zaterdag 7 juni a.s.

za 7 jun 2014

Op zaterdag 7 juni 2014 organiseert Rijkswaterstaat een informatieve dag over de werkzaamheden aan knooppunt Kethelplein. Ook krijgen bezoekers een beeld van de eindsituatie op het Kethelplein, als de A4 Delft-Schiedam gereed is.

Tijdens de reguliere zaterdagopening kunnen bezoekers specifieke informatie verwachten over de werkzaamheden die aannemerscombinatie A4all uitvoert op knooppunt Kethelplein. Zo worden er circa 20 nieuwe ‘kunstwerken’ gebouwd, terwijl het drukke knooppunt beschikbaar blijft voor het doorgaande verkeer.

Het informatiecentrum is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen ook terecht voor algemene informatie over het project A4 Delft-Schiedam. De specifieke informatie over knooppunt Kethelplein wordt de gehele dag door aangeboden door de voorlichters.

Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam

In het informatiecentrum is van alles te zien en te horen over de A4 Delft-Schiedam. U komt meer te weten over de geschiedenis, de bouwmethoden en het eindbeeld van de weg. Vanaf de uitkijkheuvel kunt u de werkzaamheden op het bouwterrein overzien.

Adres en openingstijden

Het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam is gevestigd aan de Woudweg 25 te Schiedam.

De reguliere openingstijden van het informatiecentrum zijn dinsdag t/m donderdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Groepen zijn ook buiten de openingstijden welkom op afspraak. Voor reserveringen kunt u van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bellen naar 06-31001893.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017