Themadag ‘halfverdiepte ligging’ op zaterdag 5 juli a.s.

za 5 jul 2014

Op zaterdag 5 juli 2014 organiseert Rijkswaterstaat een informatieve dag over de aanleg van de halfverdiepte ligging in het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam.

Tijdens de reguliere zaterdagopening staan de voorlichters van Rijkswaterstaat klaar om bezoekers antwoord te geven op onder meer de volgende vragen:

 • Waarom en waar wordt de A4 Delft-Schiedam halfverdiept aangelegd?
 • Hoe wordt de halfverdiepte ligging gebouwd?
 • Wat is het verschil met de verdiepte ligging en waarom is het ene stuk verdiept en het andere halfverdiept?

Ook zijn er op zaterdag 5 juli nieuwe luchtfoto’s op A3-formaat verkrijgbaar.

Het centrum is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen ook terecht voor algemene informatie over het project A4 Delft-Schiedam. De specifieke informatie over de halfverdiepte ligging wordt de gehele dag aangeboden.

Eerste zaterdag van augustus gesloten

In verband met de zomerperiode is het informatiecentrum op zaterdag 2 augustus 2014 dicht. De overige openingstijden blijven ongewijzigd. In de zomervakantie zijn bezoekers dan ook van harte welkom.

Adres en openingstijden

Het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam is gevestigd aan de Woudweg 25 te Schiedam.

De reguliere openingstijden van het informatiecentrum zijn dinsdag t/m donderdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 16.00 uur. Groepen zijn ook buiten de openingstijden welkom op afspraak. Voor reserveringen kunt u van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bellen naar 06-31001893.

Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam

In het informatiecentrum – dat al door ruim 15.000 mensen is bezocht - is van alles te zien en te horen over de A4 Delft-Schiedam. U komt meer te weten over de geschiedenis, de bouwmethoden en het eindbeeld van de weg. Vanaf de uitkijkheuvel kunt u de werkzaamheden op het bouwterrein overzien.

Nieuws

 • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

  Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
  wo 24 mei 2017
 • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

  Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
  vr 5 mei 2017