Skatetoertocht Midden-Delfland gaat van start op zaterdag 11 juli

za 11 jul 2015

Het Recreatieschap Midden-Delfland en Provincie Zuid-Holland organiseren aanstaande zaterdag 11 juli een skatetoertocht vanaf Sportcenter Allround in Den Hoorn. Skateliefhebbers kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur starten voor een rondje van 9 of 18 kilometer over het pas geopende skateroutenetwerk Midden-Delfland. De route gaat van knooppunt naar knooppunt door verschillende recreatiegebieden, zoals Kerkpolder en het Ackerdijkse Bos. Opgeven hoeft niet, deelname is gratis.

De tocht start bij Sportcenter Allround aan de Zuidhoornseweg 6a in Den Hoorn, aan de rand van Delft. Deelnemers kunnen hier de skates onderbinden en de routebeschrijving in ontvangst nemen. Ook ligt er voor elke deelnemer wat lekkers en een handig vouwkaartje van het skateroutenetwerk Midden-Delfland klaar. De toertocht is geschikt voor alle (ervaren) skaters en skeeleraars, deelname is op eigen risico.

Een eerdere toertocht op 29 mei kon vanwege het slechte weer niet doorgaan. Aanstaande zaterdag lijken de weergoden de skaters gunstiger gezind.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017