Midden-Delfland Dag 2015

za 20 jun 2015

De Midden-Delfland Dag is al vele jaren de dag waarop Midden-Delfland zichzelf op een bijzondere manier presenteert. Gemeenten, ondernemers, organisaties en bewoners van het gebied organiseren een grote of kleine activiteit die past in het jaarthema en in hun eigen plannen en activiteiten. Op zaterdag 20 juni vindt de Midden-Delfland Dag van 2015 plaats. Het thema van dit jaar is 'Midden-Delfland biedt ruimte'.

Op Midden-Delfland Dag is er tussen 10.00 en 18.00 uur vanalles te doen in het Midden-Delfland gebied. Zoals elk jaar zullen er diverse wandel- en fietsroutes worden georganiseerd, maar je kunt ook een markt bezoeken of deelnemen een van de vele activiteiten die speciaal voor deze dag worden georganiseerd. 

Zo zijn er streekmarkten, optredens en speurtochten voor jong. Je kunt helpen op het land, lokale lekkernijen proeven, koeien leren melken en nog véél meer leuks.

IODS op de streekmarkt in het centrum van Den Hoorn
Op de Dijkshoornseweg vind je kramen met allerlei streek- en andere producten. Ook staat IODS hier met een kraam met informatie over de investeringen en ontwikkelingen in de omgeving. Daarnaast worden om de streekmarkt heen allerlei activiteiten georganiseerd en er wordt een verbinding gemaakt met allerlei wandel en fietsmogelijkheden naar andere locaties van de Midden-Delfland dag. Parkeren kan op de aangegeven parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen kan je stallen op het Julianaplein.

Hier vindt u meer informatie over de Midden-Delfland Dag en een overzicht van alle activiteiten.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017