Kom naar de Dag van de Bouw!

za 24 mei 2014

Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie A4all nodigen omwonenden en belangstellenden uit om op zaterdag 24 mei a.s. tijdens de Dag van de Bouw over een deel van het bouwterrein van de A4 Delft-Schiedam te lopen.

Op de Dag van de Bouw is het betonwerk van de landtunnel gereed; alle wanden staan en het dak zit erop. Bezoekers krijgen dan ook als een van de eersten de mogelijkheid om door de tunnel te lopen.

Ook kunnen bezoekers zelf de voortgang van de bouw van een deel van de verdiepte ligging en het grootste eco-aquaduct van Nederland komen bekijken. Het water stroomt al door het aquaduct. Het ecoduct is dan nog niet gereed. Deze is naar verwachting in oktober klaar.

Omwonenden worden deze dag extra in de watten gelegd: op het techniekplein kunt u een kijkje nemen bij het groot materieel en bij het informatieplein krijgt u een gratis hapje en drankje. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een springkussen en schminken. Het vrolijke trio 'De verdwazing' zorgt voor een muzikale klank.

Bezoekadres

U bent van harte welkom van 10.00u tot 16.00u aan de Woudweg 25 in Schiedam. Het bouwterrein is die dag vrij toegankelijk dus u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Bereikbaarheid

Vanwege de te verwachten drukte adviseren wij u zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. De Woudweg is niet ingericht voor grote aantallen auto’s en is tijdens de Dag van de Bouw per auto alleen bereikbaar voor bewoners en minder validen.

Parkeren

Parkeren bij de Woudweg 25 is alleen voor minder validen toegestaan. Alle overige auto’s kunnen parkeren op het parkeerterrein van het ONS gebouw aan de Van Heekstraat 15 in Schiedam. U wordt per bus naar de bouwplaats vervoerd en na uw bezoek weer terug gebracht.

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017