Afgelast: Feestelijke opening skateroutenetwerk Midden-Delfland

vr 29 mei 2015

In verband met de slechte weersomstandigheden (harde wind en verwachte regen) gaat de feestelijke opening van het skateroutenetwerk en de tourtocht vandaag NIET door! Houd onze website en de website www.heerlijkbuiten.nl in de gaten voor een nieuwe datum voor de tourtocht. Met sportieve groet, de organisatie van de Fridatskate.

Wil je zelf je skateroute plannen? Dat kan vanaf juni 2015 in recreatiegebied Midden-Delfland. Je skate er van knooppunt naar knooppunt via genummerde borden. Op strategische locaties staan informatiepanelen met daarop de kaart van het skateroutenetwerk. 

Feestelijke opening op vrijdagmiddag 29 mei
Op 29 mei wordt het skateroutenetwerk feestelijk in gebruik genomen met een Friday Skate van 14 - 17 uur. Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn start een skatetoertocht, je kunt kiezen uit een route van 9 of 19 kilometer. De route gaat van knooppunt naar knooppunt door de recreatiegebieden van Midden-Delfland, zoals Kerkpolder en Ackerdijkse Bos. 
Deelname is gratis. 

Programma

Vanaf 14.00  Skate-activiteiten, zoals een skateparcours, balancegame en skateles voor beginners, informatiemarkt, uitreiken startnummers.
Om 15.00 uur Start toertocht van 9 en 19 kilometer. Bestuurslid Ruud van Harten van het Recreatieschap Midden-Delfland geeft het startschot, ook de provincie Zuid-Holland is vertegenwoordigd. 
17.00 uur Einde Friday Skate.

Inschrijven toertocht
Inschrijven kan via Facebook.com/WeSkateNL of door een mailtje te sturen naar info@shivers.nu.

Adres
Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ  Den Hoorn

Bereikbaarheid
Kom zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer; op 2 minuten lopen van het sportcentrum is een bushalte. Bel 0900-9292 of kijk op 9292.nl voor OV-reisadvies. Er is (beperkt) parkeergelegenheid bij Sportcenter Allround. 

Download:
Kaart skateroutenetwerk Midden-Delfland
Folder skateroutenetwerk Midden-Delfland met kaart (hoge resolultie)
Folder skateroutenetwerk Midden-Delfland met kaart (lage resolultie)

Nieuws

  • Midden-Delfland: 100 ha nieuwe weidevogelnatuur

    Midden-Delfland is 100 hectare weidevogelnatuur rijker. Dat werd op 24 mei 2017 gevierd met een Vroege Vogelontbijt op de biologische boerderij van Arie van den Berg. De bekende bioloog Nico de Haan verwelkomde de gasten. Als blijk van waardering...Lees meer >
    wo 24 mei 2017
  • Weidevogels en een biertje, een goede combinatie

    Het eerste Weidevogelcafé van Midden-Delfland is een feit. Woensdagavond kwamen negen bevlogen boeren uit Midden-Delfland voor het eerst bij elkaar. Ervaringen met weidevogels en weidevogelbeheer uit wisselen en van elkaar leren, dat was het idee...Lees meer >
    vr 5 mei 2017